İZMİR / BAYINDIR - Bayındır Anadolu Lisesi

2023-2024 ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSİ İHALE İLANI

OKULUMUZ BAYINDIR MERKEZDEN İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 29/11/2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME EKTE SUNULMUŞTUR.

OKULUMUZA TAŞIMA YAPMAK İSTEYEN TAHDİT/ TAHSİSLİ ARAÇLAR İLE ŞARTNAMEYE UYGUN OLARAK TİTİZLİKLE TAŞIMA YAPACAKLARDIR.

İLGİLİ SERVİS TAŞIMACISI GERÇEK/TÜZEL KİŞİLERE DUYURU

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 04.12.2023-14.06.2024 tarihleri arasında  geçerli olmak üzere Bayındır Merkezdeki isteyen öğrencilerin adreslerinden alınarak 11 km olan Okulumuz Bayındır Anadolu Lisesine taşınmaları için Bayındır Anadolu Lisesi Taşımacıyı Tespit Komisyonu olarak, 25/10/2017 tarih ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Okul Servis Araçları  Yönetmeliği uyarınca ´Okul Servis Taşıması İşi´ ihalesi 29.11.2023 Çarşamba tarihinde Saat: 11.00´da Bayındır Anadolu Lisesi´nde yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler aşağıda ve ekte belirtilmiştir. Şartname dosyası okulumuz web sayfası bayindiral.meb.k12.tr adresi Duyurular Bölümünden görülebilir ya da  Bayındır Anadolu Lisesi Müdürlüğü´nden mesai saatleri içerisinde ücretsiz teslim alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif Usulü ile tekliflerini okul ''Taşımacıyı Tespit Komisyonuna'' 29.11.2023 Çarşamba günü Saat 10.00´a kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

İşin Saati: Öğrenciler iki servis halinde ders başlangıcından 15 dakika önce saat 8.15 de okulumuza bırakılacak, ders çıkışı 15.40 da bir servis; 16.50 de ikinci servis ile alınacaktır.

İŞİN YERİ                :

Bayındır Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Adresi                                   : Zeytinova Mh. Kuzeyküme Evleri No:14 Bayındır/İZMİR

Tel No                                    : 0 232 5865045

Elektronik posta adresi      : 957979@meb.k12.tr

OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİNE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENEN BELGELER

1.       Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

2.       Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

3.       Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.       Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

5.       Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

6.       Tahdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi

2023-2024 ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSİ İHALE İLANI

OKULUMUZ BAYINDIR MERKEZDEN İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 22/11/2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP ŞARTNAME EKTE SUNULMUŞTUR.

İLGİLİ SERVİS TAŞIMACISI GERÇEK/TÜZEL KİŞİLERE DUYURU

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 27.11.2023-14.06.2024 tarihleri arasında  geçerli olmak üzere Bayındır Merkezdeki isteyen öğrencilerin adreslerinden alınarak 11 km olan Okulumuz Bayındır Anadolu Lisesine taşınmaları için Bayındır Anadolu Lisesi Taşımacıyı Tespit Komisyonu olarak, 25/10/2017 tarih ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Okul Servis Araçları  Yönetmeliği uyarınca ´Okul Servis Taşıması İşi´ ihalesi 22.11.2023 Çarşamba tarihinde Saat: 10.00´da Bayındır Anadolu Lisesi´nde yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler aşağıda ve ekte belirtilmiştir. Şartname dosyası okulumuz web sayfası bayindiral.meb.k12.tr adresi Duyurular Bölümünden görülebilir ya da  Bayındır Anadolu Lisesi Müdürlüğü´nden mesai saatleri içerisinde ücretsiz teslim alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif Usulü ile tekliflerini okul ''Taşımacıyı Tespit Komisyonuna'' 21.11.2023 Salı günü Saat 16.00´a kadar imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

İşin Saati: Öğrenciler iki servis halinde ders başlangıcından 15 dakika önce saat 8.15 de okulumuza bırakılacak, ders çıkışı 15.40 da bir servis; 16.50 de ikinci servis ile alınacaktır.

İŞİN YERİ                :

Bayındır Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Tel No                                    : 0 232 5865045

Elektronik posta adresi      : 957979@meb.k12.tr

OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİNE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENEN BELGELER

3.       Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

5.       Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

6.       Tahdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI